Monday, 14 January 2013

PJJ DI USM

walaupun sibuk bekerja...aku tetap buat pjj Ijazah Sarjana Muda Pengurusan (Kewangan)....di USM Pinang..family ku nak sgt tgk aku mengengam ijazah.....aku akan cuba sedaya upaya aku selama 4 tahun dengan sokongan semua pihak......tahun 1...byk kene belajar dan biasakan diri sebagai pekerja dan student..bukan sesuatu yg mudah....huhu.....aku kene kuat semangat.........

Bulan 6,2012, perlu menghadiri orientasi...fuhh..mcm full time jgk,.,.,,dkt seminggu duk sana,blh berkenalan dgn org KL, mek kelate.....best jgk dan sama2 bincang dan ambik modul apa dan drop apa.....yg aku ambik utk first year ni,statistik,pengenalan psikologi,mikro dan makro,hubungan etnik,pengantar pengurusan,english,tamadun islam......byk tugasan yg perlu disiapkan.....

22.1.2013 ni, kursus intensif di Usm Pinang,selama 3 minggu....masa tu ada PB dan pembelajaran.....
aku harap dapat menjalani dgn baik pada minggu tersebut disana......doakan aku ye....tinggalkan kerja selama 3 minggu....balik nanti aku kene training badminton dan berlari....mewakili syarikat pulak untuk sukan anak-anak syarikat Ketengah....


2 comments:

  1. debar ngat wase...belajo full time dgn part time lain yunk....

    ReplyDelete